405 T16 - Maatstaf voor Talent
 

� Belgie Meeting 2007 �


9 juni, 2007. In alle vroegte stonden Puck/Pe (mijn vrouw) en ik op om naar de meeting in Belgi te gaan. Na het douchen en koffie drinken werd de break vol geladen om vervolgens om half 8 te vertrekken. Ai, een kwartier te laat volgens mijn planning.
De rit naar de Mac in Amsterdam Zuid-Oost verliep voorspoedig maar 8 uur gingen we niet halen dus ik was al voorbereid op het nodige commentaar. Temeer omdat ik al om even over half 8 gebeld werd door Daflover die zich afvroeg waar ik bleef. Op de Gooise Weg in Zuid-Oost werd ik wederom gebeld, Fab had de afslag gemist naar de Mac. Waarom keek ik hier niet van op??
Afijn, ik kwam dus niet als laatste aan. Ter plaatse waren Daflover, Kriddo en 206RC al aanwezig en nadat Pe en ik snel een bak koffie gedronken vertrokken we, met de inmiddels ook gearriveerde Fab, naar het 2e meetingpoint.De rit naar de Mac in Eindhoven was een behoorlijk natte. Onderweg moesten we even een korte stop maken om BornoBeWild op te pikken die met Kriddo naar de meeting meereed. Fab voorop omdat die presies wist waar hij stond..om hem vervolgens met een noodgang voorbij te crossen.
Ah ja, Fab he??
In Eindhoven aangekomen stond het grootste deel van de club al buiten cq binnenin de Mac te wachten. Stond een onwijs gave R5 op de parkeerplaats met 1 half werkende vleugeldeur. Ik bedoel, naar benden ging automatisch, naar boven werkte wat minder. Even naar laten kijken Daan.
Natuurlijk was Nigel ook te laat. Tja, wat Fab kan kan hij ook, misschien nog wel beter??

Nadat iedereen aanwezig bleek te zijn werd er koers gezet richting de grensovergang. Daan R5 of niet maar jij voorop werkt beter alsach laat maar.

In ieder geval reden we in 1 keer goed. Een paar kilometer voor het meetingadres even halt gehouden zodat iedereen weer kon aansluiten.

Geschreven door: Break-Rider
Laatste bijgewerkt op: 12-06-20071 | 2 | 3 | 4 | 5

volgende �